Nyhetsbrev, 16. februar 2018

Åpne i nettleser

Alt text

Leger tiden alle sår?

Å være langsint eller furten fører sjelden til gode resultater. Samtidig er det naivt å tro at selv en god relasjon er upåvirket av et tillitsbrudd. Hvordan kan tilliten i folkehelsesamarbeidet gjenopprettes?

Alt text

Regjeringens ansvar å få samarbeidet på skinner igjen

SUNNHETSKONFERANSEN 2018: Nå er det regjeringens ansvar å få samarbeidet på skinner igjen. Folkehelsesamarbeidet mellom myndighetene og næringslivet var et av de viktigste temaene da Sunnhetskonferansen 2018 ble arrangert 14. februar.

Alt text

Best før, ofte god etter

Matbransjen er enig om felles ordlyd for supplerende holdbarhetsmerking. Dette skriver Matvett i en pressemelding 6. februar.

Kommende arrangementer:

1. mars 2018, Næringslivets Hus

Tariffkonferansen 2018

Få plasser igjen på Tariffkonferansen til Sjømat Norge og NHO Mat og Drikke 1. mars. Få med deg siste nytt om lønnsoppgjøret, pensjon og et økonomisk overblikk fra Øystein Dørum, sjeføkonom i NHO.

9. april 2018, Scandic Vulkan

Landskonferansen for restaurant- og matfag

Velkommen til årets viktigste møteplass, for deg som er opptatt av restaurant- og matfagene! NHO Mat og Drikke i samarbeid med flere arrangerer årets viktigste møteplass for fag- og yrkesopplæringen 9. og 10. april på Scandic Vulkan i Oslo.