Nyhetsbrev, 16. mars 2018

Åpne i nettleser

Alt text

Tariffoppgjøret 2018 er i gang

Mandag 12. mars overleverte LO sine krav til NHO. Her er noen viktige datoer fremover, og informasjon til NHOs medlemmer om oppgjøret.

Alt text

Jordbruksoppgjøret 2018

Mat- og drikkenæringens konkurransekraft må styrkes, og volum i råvareproduksjonen må sikres. Dette må også i år være viktigste grunnlag for jordbruksoppgjørets innretning, sier NHO Mat og Drikke i sitt innspill til årets jordbruksforhandluinger.

Alt text

Kunnskapsdepartementet velger å ikke lytte til matindustrien i ny tilbudsstruktur

Kunnskapsdepartementet la mandag 12. mars frem hele den nye tilbudsstrukturen i fag- og yrkesopplæringen. - Dette er ikke hva bransjen selv har bedt om, sier spesialrådgiver i kompetanse- og utdanningspolitikk i NHO Mat og Drikke, Espen Lynghaug.

Alt text

Flytter kje på hotell

Geiter skal produsere melk til ost – kjeene var et biprodukt som ble til overs. Nå setter Mydland dem i stedet på kjehotell, fôrer dem med bærekraftig fôr og bruker dem til kjøttprodukter i gourmetklassen.

Kommende arrangementer:

19. mars 2018, Nedre Løkka Cocktailbar

Bli kjent med tysk mat- og drikkeindustri

Det tyske landbruks- og matdepartementet inviterer norske mat- og drikkebedrifter til nettverkssamling om samarbeid, forretningsutvikling og handel.

9. april 2018, Scandic Vulkan

Landskonferansen for restaurant- og matfag

Velkommen til årets viktigste møteplass, for deg som er opptatt av restaurant- og matfagene! NHO Mat og Drikke i samarbeid med flere arrangerer årets viktigste møteplass for fag- og yrkesopplæringen 9. og 10. april på Scandic Vulkan i Oslo.

18. april 2018, NorgesGruppen

Workshop 3 #mergrovtgrøntogblått

For alle som har forpliktet seg til å bidra i arbeidet for #mergrovtgrøntogblått ved å signere intensjonsavtalen.