Nyhetsbrev, 5. januar 2018

Åpne i nettleser

Alt text

Oppsummert: Slik var 2017 for mat- drikke- og bionæringene

- Selv om 2017 fikk en veldig spesiell avslutning, er det først og fremst samarbeid om å finne gode løsninger vi vil huske året for, sier Petter Haas Brubakk i denne videoen, og ønsker samtidig alle et riktig godt nytt år.

Alt text

Melk og drivstoff fra samme ku

Det er ikke langt fra matkilde til energikilde. Når gass fra kumøkk driver melkebilene til Tine, er det et av mange skritt på målet om å bli mest klimavennlig i Europa.

Alt text

Tiltak for mer forskning og utvikling

Like før jul overleverte NHO Mat og Drikke en rapport til Landbruks- og matdepartementet sammen med Forskningsrådet som blant annet viser at mange bedrifter opplever hindringer for å søke eksterne midler.

Kommende arrangementer:

15. februar 2018, Næringslivets Hus

NHOs HMS-dag 2018: Risikoforståelse

Å forebygge innebærer å redusere risiko. For å kunne gjøre det må man ha en riktig forståelse av hva risikoen er.

1. mars 2018, Næringslivets Hus

Tariffkonferansen 2018

NHO Mat og Drikke og Sjømat Norge presenterer: Tariffkonferansen 2018. Siste nytt om tariffoppgjøret, pensjon og andre aktuelle arbeidsrettslige temaer. Meld deg på allerede nå.